Kunskapsfrukost om DISC beteendestilsanalys 23 november i Göteborg 

 

Välkommen till en morgon med DISC – ett verktyg som identifierar våra kommunikationsstilar

Varför har en del så svårt att förstå vad jag menar?

Varför är det så lätt att komma överens med vissa personer, men inte med andra?

Som ledare eller medarbetare i IT och support/kundtjänst är kommunikation ditt viktigaste verktyg. Du använder det hela tiden, både till kunder och kollegor. Oftast går det bra, ni förstår varandra och samtalen flyter lätt, men andra gånger blir det missförstånd och irritation.

Den här morgonen använder vi DISC-analysens fyra färger för att identifiera olika kommunikationsstilar. På ett roligt och inspirerande sätt får du insikt i hur ditt eget beteende påverkar hur budskap tas emot och du får tipsen, som gör att du kan övertyga vem som helst.

Ingrid Alestig är en uppskattad talare som med glimten i ögat och smittande entusiasm ger åhörarna inspiration, kunskap och aha-upplevelser. Hennes breda erfarenhet från kundservice, försäljning och ledarskap gör att du kommer att känna igen dig!

Anmäl dig här!

Har du frågor, kontakta Mats Göransson: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

TId: Den 23 november, klockan 08:00-09.00,frukost serveras från 07.30.
Plats: Kungsportsavenyn 10, Göteborg

Kunskapsfrukosten är kostnadsfri!

Har du andra frågor om SSI, medlemsnätverk eller konferenser? kontakta Peter Hero: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.