God Jul önskar SSI!

Vad roligt att du är intresserad av SSI:s julkampanj! Det är nu sjunde året i rad som vi har ett erbjudande vid den här tiden på året. I år är fokus på dig och din kunskap! Att kontinuerligt kompetensutveckla sig har aldrig varit viktigare än nu med tanke på hur snabbt utvecklingen går framåt. Oavsett om du vill stärka dig i din roll eller lära dig något helt nytt så har vi på SSI utbildningar som passar just dig. Läs mer om våra utbildningar här.

Boka dig senast 21 december på en utbildning som startar under perioden december 2018 till 30 juni 2019 och du får en värdecheck att använda för att gå ytterligare en utbildning under våren 2019. Värdecheckens belopp är detsamma som priset för utbildningen som du bokar dig på. Om priset på den andra utbildningen är högre än beloppet på värdechecken, betalar du endast den överskjutande delen.

Om du utnyttjar SSI:s julkampanj kan du i lugn och ro förbereda dig för den utbildning du valt då ditt kursmaterial* skickas till dig redan innan jul, oavsett när under våren utbildningen startar. Då har du möjlighet att relatera innehållet till din arbetssituation, förbereda eventuella frågor och helt enkelt vara bättre förberedd inför kursen.

* Omfattningen på kursmaterialet vi skickar ut i förväg kan variera från kurs till kurs

Boka kurs

Om du är osäker på vilka utbildningar du ska välja – låt oss hjälpa till! Vi har mer än 15 års erfarenhet av att guida personer att välja rätt utbildning utifrån befintlig roll men även hur du vill utvecklas i din organisation. Ring oss på 08-410 320 00 eller maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Villkor för kampanjen:

  • Gäller utbildningar under perioden december 2018 – juni 2019
  • Ange kampanjkoden "Jul 2018" när du bokar utbildningarna
  • Värdechecken skickas till dig via epost
  • Värdechecken är personlig
  • Värdechecken gäller ej för certifiering
  • Båda utbildningarna kan bokas samtidigt eller vid separata tillfällen
  • Kursmaterialet mailas till den e-postadress du angett vid bokningen
  • Om du i din bokning väljer iPad som tillval skickas den till dig innan jul

 

SSI samarbetar med välgörenhetsorganisationen Hand In Hand och skänker 200 kr per kampanjbokning.