Välkommen till SSI-Dialog hos SMHI den 11 september

 

Var: Upplands Väsby 

 

FOKUS PÅ: "Utmaningar med självservice"

 

SMHI har tidigare prisats för att ligga i framkant kring digitalisering och utveckling inom informationsteknik.

De har en liten support som är utplacerad på 3 olika ställen. 

Peter Khalifa som är vår värd kommer att berätta om deras resa inom supporten och vad de har haft för utmaningar och vilka delar som de nu prioriterar för att lyckas hålla en hög nivå på servicedesk. 

 

Vi kommer att ha rundabordetsamtal och dela erfarenheter med varandra kring ett fokusämne som denna gång handlar om ”Utmaningar med självservice”.

 

Agenda:

13.00 – 13.30: SSI och kort presentation av deltagarna

13.30 – 14.30: Presentation av SMHI

14.30 – 15.00: Fikapaus och rundvandring på supportenheten

15.00 – 16.15: Gruppdiskussioner kring självservice och sammanfattning

 

Adress: Anton Tamms väg 1, Upplands Väsby

 

Värd: Peter Khalifa, Tfn: 0707-73 68 51

 

Anmäl genom att maila: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

(Kostnadsfritt för medlemmar, gäller även för ”prova på”)

  

___________________________________________________________________________________

 

Tidigare genomförda SSI-Dialoger


Nätverksgrupper - SSI-dialog

Erfarenhetsutbyte för kompetens. 

SSI-dialogerna är en viktig del av medlemskapet i SSI. Utnyttja de möjlgheter till personlig kompetensutveckling inom support som nätverksgrupperna ger. Nätverkande kompletterar de utbildningar och konferenser du deltar i föratt bli skivckligare inom din roll. 

I rollen som supportansvarig känner många av våra medlemmar att de ofta är ensamma med de bekymmer och utmaningar vardagen bjuder. Ofta finns behov av att ha någon att diskutera med, ta del av hur andra löst situationer eller få inspiration till hur man kan utveckla sig själv eller sin verksamhet. Genom SSI Dialog ges du som medlem möjligheten att diskutera och utbyta erfarenheter i en mindre grupp.

SSI Dialog träffas fyra gånger per år, en halvdag varje gång, och träffarna är utformade som kombinerade seminarier, studiebesök och samtalsforum. Varje träff har ett tema som belyser något som är nytt och intressant eller något som deltagarna efterfrågat. Träffarna arrangeras  hos någon av SSI Dialogs gruppmedlemmar i form av ett studiebesök.

Möjligheten att medverka i SSI Dialog är reserverad för medlemmarna i SSI. SSI Dialog är en medlemsförmån och därför kostnadsfritt för SSI:s medlemmar.

Anmäl dig till nätverkande i en SSI-dialog! Maila Peter Hero på SSI, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För dig som inte redan är medlem erbjuder vi ett prova på möte för att du ska få veta mer om vad du får ut av SSI-dialogerna inna du blir medlem i SSI. 

Nya dialogdatum läggs in så snart vi vi bestämt datum.