Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till en av våra kurser.

 

Kursanmälan:

Certifierad Supportchef

Stockholm 2021-10-11
* = obligatoriska fält

Julkampanj 2017!

Boka dig senast 22 december på en kurs med kursstart från november 2017 till juni 2018 - få ditt kursmaterial på en iPad Air 2 senast 5 januari och få upp till halva priset i rabatt på ytterligare utbildning!
Ange "Jul 2017" som kampanjkod när du bokar dig.
Kampanjkod:
Tillval
iPad
Ja, jag vill ha mitt kursmaterial på en iPad (kostnad 3 500 kr exklusive moms)
* iPaden laddas med kursmaterialet och skickas till dig senast två veckor innan kursen startar.
iPaden tar du sen med dig till kursen.
iPad modell: iPad Wi-Fi 32GB
Förnamn *
Efternamn *
Företag *
Postadress *
Postnummer *
Ort *
Telefonnummer
Mobiltelefonnummer *
Epost *
Fakturareferens/Inköpsordernummer
Fakturaadress (om annan än ovan)
Företag
Gata
Postnummer
Ort
Min roll
Annan roll (fritext)
Jag har följande tidigare erfarenhet inom området:
Eventuella allergier
Övriga meddelanden


Bokningsvillkor
Anmälan är bindande 2 veckor före kursstart. Skriftlig annullering av anmälan skall vara oss tillhanda senast 2 veckor före kursstart annars debiteras hela avgiften.
Vid tidigare annullering uttages en administrationsavgift om 500 kr exkl moms och återbetalning av iPad-tillvalet sker ej.
För att undvika avgiften kan bokningen överföras till annan deltagare från samma organisation.

Regler för inställda kurser
Om inte annat anges genomförs och påbörjas kurser enligt aktuellt kursprogram från SSI. Bokade kursdeltagare meddelas senast 10 arbetsdagar innan aktuell kurs skall påbörjas om kursen kommer att ställas in, undantaget är dock då kurs ställs in i akutfall som står utanför SSI’s kontroll. Köparen är berättigad till full återbetalning av erlagda kursavgifter men är ej berättigad till annan ersättning för kostnader eller skada som är uppkomna av den inställda kursen. SSI förbehåller sig rätten att ändra kursdatum eller ställa in planerade kurser vid för få bokningar.


Personuppgifter

I samband med din kursbokning samlar SSI in uppgifter om dig för att administrera bokningen, utbildningen och ev. certifiering. Vi behandlar endast de uppgifter du själv lämnar i detta anmälningsformulär och lämnar aldrig ut dessa till någon extern part utan ditt samtycke, utom om så krävs för att bearbeta och fullgöra din order eller ditt deltagande.

Som kunskapsföretag vill vi gärna även fortsättningsvis dela med oss av kompetensrelaterad information till dig. I samband med bokningen godkänner du även att SSI kontaktar dig med kunskapsrelaterad information, inbjudningar till events och aktuella erbjudanden.

Dina personuppgifter sparas tillsvidare och du kan när som helst kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, begära rättelse eller radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på kurs@supportinst.se.Skriv ordet du ser i bilden i textfältet nedan: